Περήφανοι για τους Συνεργάτες μας

Η ΤΕΧΝΑΒΑ ιδρύθηκε το 1968 με σκοπό να παρέχει εξοπλισμό πλοίων και τεχνική υποστήριξη στην ελληνική ναυτιλία. Σήμερα είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην προμήθεια, εγκατάσταση και επισκευή εξοπλισμού σε πλοία παντός τύπου. Επίσης, η ΤΕΧΝΑΒΑ δραστηριοποιείται και στον βιομηχανικό τομέα παρέχοντας εξοπλισμό και υπηρεσίες σε σταθμούς παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, σε δήμους-κοινότητες και στη βιομηχανία πετρελαίου.
 
Η ΤΕΧΝΑΒΑ διαθέτει υψηλά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό (συνολικά 105 άτομα),  το οποίο απαρτίζεται από: ναυπηγούς μηχανικούς, χημικούς μηχανικούς, μηχανολόγους,  ηλεκτρολόγους και μηχανικούς. Κατά την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο παροχής υπηρεσιών και ναυτιλιακού εξοπλισμού, ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν και παραμένει η ικανοποίηση των πελατών μας.

Παγκόσμια δίκτυα υπηρεσιών

Η ΤΕΧΝΑΒΑ αντιπροσωπεύει αναγνωρισμένους  κατασκευαστές διαθέτοντας  ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Οι πελάτες επιλέγουν  την εταιρεία μας λόγω των επιφανών εμπορικών ονομάτων,  των  αξιόπιστων  προϊόντων , των ανταγωνιστικών τιμών καθώς και της τεχνικής υποστήριξης  μέσω  παγκοσμίου δικτύου εξυπηρέτησης.

 
GR